HOE HET WERKT

Bij het SEARADAR team heeft u altijd een ruime keuze over waar u heen wilt, welke jacht u wilt huren en hoeveel geld u eraan wilt uitgeven.

Wij zijn permanent bezig met het uitbreiden van onze partnerschappen om nieuwe nieuwe mogelijkheden voor u te zoeken.  We hebben contracten lopen met vele charterbedrijven, zodat u altijd de voor u beste keuze tegen de laagst mogelijke prijs kunt maken

SEARADAR is een unieke jacht conciërge service.

Kies een jacht volgens uw wensen op SEARADAR.COM.

Specificeer gewoon het land waar u het jacht wilt huren, de startdatum van de charter en de einddatum. Voor een meer gedetailleerde zoekopdracht, selecteer het type jacht, het bouwjaar en het aantal hutten, of laat deze velden leeg.

Wij bieden jachten aan, waarvan de beschikbaarheid onmiddellijk kan worden bevestigd. U betaalt ons geen commissies of extra kosten. Wij bieden onze zoekdiensten en consultaties geheel gratis aan.

Na het kiezen van een jacht, kunt u op onze website de verschuldigde huur direct voldoen met behulp van uw bankpas. Het is gemakkelijk en veilig. Alle betalingen worden me behulp van digitale encryptie beschermd. De veiligheid van de betaling is gegarandeerd.

Na betaling van het gekozen jacht, ontvangt u  ter bevestiging van de reservering een persoonlijke voucher via e-mail of messenger. U hoeft deze alleen nog maar uit te printen, uw koffer te pakken en op een spannende reis te gaan!

 

Voor frequente reizigers bieden wij een systeem van kortingen aan. Dit nautische mijlen cashback systeem komt erop neer dat hoe meer u bestelt, hoe groter uw korting wordt voor de volgende keer. Het is winstgevend, gemakkelijk en handig!

 

Als u vragen hebt, staan wij altijd voor u klaar! Onze klanten kunnen van ons een24/7 persoonlijke service en een attente houding bij elke bestelling verwachten.

 

Houdt u net zoveel van de zee als wij? De keuzevrijheid en de romantiek van het yachten is met SEARADAR nóg dichterbij gekomen.